<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Agenda

Annonsørinnhold

Annonsørinnhold

Dette paret hadde 130 døgn på hytta i fjor

Familien Trenum/Lundeberg bruker hytta mye, også til hjemmekontor. Første året talte de totalt 130 døgn på hytta.

Innflytningsklare hytter er noe de fleste drømmer om og valg av leverandør kan være en utfordring. Det er store avgjørelser som skal tas og det er viktig å velge en god samarbeidspartner. Dette øker sjansen for at du blir fornøyd med både prosessen og resultatet. For paret Trenum/Lundeberg falt valget på MWC. Begge har jobber som gjør det mulig å jobbe fra hytta, et drømmescenario for mange. Paret hadde tenkt at de måtte bruke lang tid på å velge hytteleverandør og finne riktig tomt. Den planen ble imidlertid endret da de møtte MWC på hyttemessa og fant tomt under to måneder senere. 

Hadde dere planlagt å bygge hytte lenge?

– Det var viktig for oss at vi tok de riktige valgene i prosessen, men det hele gikk egentlig ganske raskt. Vi fant ut at vi ønsket å bruke hytta hele året og landet på at vi ønsket oss en tomt på fjellet. Ettersom vi begge kan jobbe fra hytta ville vi kunne bruke den så mye som mulig. Så vi tittet på et par tomter før vi fant en vi falt pladask for. 1. mai 2015 var tomten kjøpt og innen slutten av juni var MWC valgt som hytteleverandør, sier Hilde.

Hvordan kom dere over MWC i utgangspunktet?

– Vi lette på nettet og sjekket ut flere leverandører. Der kom vi også over MWC. Da bestemte vi oss for å besøke MWC sin stand på hyttemessen på Hellerudsletta. Der fikk vi tegninger og forslag til standardhytter, og et svært oversiktlig tilbud med priser og informasjon. Kort tid etter valgte vi MWC.

Her kan du også se MWCs standardhytter!

For det arbeidsomme paret med totalt fire barn, var det spesielt godt at MWC stod for hele byggeprosessen og opptrådte som en totalleverandør med ansvar for alt av byggesøknader, nabovarsel og kommunikasjon med kommunen og ikke minst gjennomføring av byggeprosessen. 

– I en hektisk hverdag lettet det enormt mye for oss, sier Hilde. Hadde vi gjort det selv er jeg sikker på det hadde tatt 10 år! 

Hvordan synes dere prosessen var underveis?

– Det at vi hadde en fast kontaktperson fungerte veldig godt. Vi tok utgangspunkt i Gaustatoppenhytta, men ville ha ekstra rom for å få plass til alle barna. Vi utvidet hytta, tegnet om og flyttet på dører og vinduer. I og med at grunnprisen var der, var det bare å tilpasse hytten etter våre ønsker og behov. På tilvalg er det også klare prislister som er enkle å forholde seg til. Vi valgte også møbelpakke med blant annet spisebord, stoler, senger og madrasser. 

Prosjektet fikk en egen side på Facebook, der håndverkerne la ut bilder underveis. Dette var veldig stas, og Hilde forteller at både familie og venner fulgte med på utviklingen der. 

– Selvsagt var det kjempespennende! Var det virkelig slik at hele hytten var innflytningsklar da dere fikk nøkkelen? Ja! Vi møtte opp til overtagelse med sofaen på hengeren. Komplett kjøkken med spisebord og stoler var på plass og hytten var klar til bruk fra første stund. Med senger på alle soverom var det bare å fjerne plastikk på madrassene og bære inn matvarene. 

Hva er dere mest glad for i ettertid med valg av hytteleverandør?

– At alt er av god kvalitet. Alt er litt ekstra, det er virkelig ikke spart på noe. Håndverket er godt, alle hjørner er tett i tett, uten hjørnelister. MWC leverer høy kvalitet på finish. Dessuten er det orden på alt og alle skjemaer. De har et oversiktlig gravedokument til graveren slik at tomten blir gravd riktig. Sånne ting gjorde at vi følte oss godt ivaretatt fra første stund. Også er det godt at det bare er å ta kontakt med dem i ettertid. Vi har hatt etterårsbefaring, og de ordner opp og tar tak. Det første året hadde vi 130 døgn på hytta og vi nyter hyttelivet like mye fortsatt!

Se flere hytter fra MWC her!

Annonsørinnhold