<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Agenda

Annonsørinnhold

Annonsørinnhold

Selger sportsklær til den store gullmedaljen

Trimtex lager tekniske klær til idrettsutøvere med høy kvalitet og unik design. Målet er å støtte profesjonelle idrettsutøvere i jakten på gullmedaljer i forskjellige idretter. 

Trimtex ble stiftet i Lillesand for over 40 år siden, da grunnlegger Harald Augland begynte å lage sportsklær i garasjen. Mye har skjedd siden den gang, og i dag lager de utstyr til landslag, bedrifter og enkeltpersoner. De leverer trenings- og konkurranseklær til løping, sykling, triatlon, orientering og langrenn. Klærne utvikles og testes for å skape unik design og enestående kvalitet som tåler nordiske forhold. Selskapet har knyttet seg opp mot merkeambassadører som inkluderer triatlon utøvere i verdensklasse, langrennsløpere, syklister og orienteringsløpere fra Norden, Sydney, Australia. 

Se de lekre sportsklærne 

Kristian Blumenfelt , verdensrekord holder i Ironman

Oppdaterte IT systemer for bedre drift

Da inntektene begynte å øke, trengte de et oppdatert IT-system for effektivisering og for å holde kundeservicen på et høyt nivå.

De begynte å se etter den riktige IT-partneren og en løsning som passet behovet deres. Valget falt til slutt på Staria.

Da vi begynte å lete etter en IT-partner, innså vi at systemene enten er for kompliserte,for enkle eller alt for dyre
Asbjørn Sundodden

– Vi hadde et møte med Staria som viste oss Oracle NetSuite, og jeg skjønte da at det er dette vi trenger, sier finansdirektør i Trimtex Asbjørn Sundodden.

Sammen tilpasset de en løsning basert på Trimtex sitt behov. For øyeblikket bruker de NetSuite OneWorld, Starias globale regnskapstjenester, lokaliseringer i landene de opererer i, NetSuite CRM og Staria INFlow SuiteApp for å bedre håndtere leverandørfaktura og integrasjoner til støtte og fagsystemer.

Bestill en gratis demo

NetSuite

Hva er NetSuite?

  • Den beste skybaserte ERP-løsningen.
  • NetSuite har i flere år vært det mest populære og pålitelige skybaserte ERP-systemet for næringslivet.

Hvorfor NetSuite?

  • NetSuite kan tilpasses en hvilken som helst bransje og bedriftsstørrelse
  • NetSuite er utviklet for moderne virksomheter

Guide: Hva er NetSuite? Den beste skybaserte ERP-løsningen

Hjelp og støtte når det er nødvendig

Sundodden er svært fornøyd med samarbeidet.  Han opplever at de har et felles mål om å vokse i markedet og om å videreutvikle automatiseringsprosessene.

– Vi gleder oss veldig til å fortsette samarbeidet med Staria. Det neste skrittet er å fokusere på å bli enda mer effektive ved å lage flere automatiseringer til driften vår, oppsummerer Sundodden.


Om Staria 

Staria leverer ERP, styringssystemer og finanstjenester og har som oppdrag å gi kundene de mest effektive tjenestene og verktøyene i en moderne virksomhet. Starias tjenester inkluderer lokale og internasjonale styringssystemer, økonomi-, HR- og lønningsløsninger, i tillegg til spesialisttjenester og Robotic Process Automation. Staria er Nordens mest internasjonalt anerkjente NetSuite partner.

Les mer om Staria 

Annonsørinnhold