<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Agenda

Annonsørinnhold

Annonsørinnhold

Hybel Premium, også for deg som privat utleier

"Først var jeg usikker på om jeg som en liten utleier virkelig hadde behovet; jeg kunne jo egentlig bare gjøre ting selv. Hvorfor skal noen andre kreve inn leia for meg? Nå kan jeg imidlertid ikke tenke meg å gjøre boligutleie på gamlemåten, og jeg anbefaler Hybel Premium til alle utleiere. Det er enkelt å ha alt på ett sted, og jeg trenger ikke tenke på husleien lengre, det passer Hybel på. “ Grete Egeland

Grete Egeland hadde 7 utleieenheter hun ønsket å finne riktige leietakere til. Etter å ha sjekket Hybel.no forteller hun at det her var svært lett å legge ut annonser og at hun kjapt fikk respons fra studenter som ville leie.

“Det var ikke så mange profiler som ønsker å leie på Finn.no, men jeg hadde hørt om Hybel og sjekket derfor der. Her fikk jeg raskt mye interesse, og det var lett å holde kommunikasjonen med leietakerne. Det hele fungerte bare veldig bra”

Enkel kommunikasjon med leietakere i et sikkert og oversiktlig system gjør det lett for Grete å administrere sine utleieleiligheter.

“Jeg får gratis depositumskonto og kontrakter signeres digitalt uansett hvor i Norge leietakerne kommer fra. Jeg sparer veldig mye tid og trenger ikke sitte å fylle ut kontrakter og levere dette til de som skal leie. Alt skjer elektronisk og jeg får et oversiktlig bilde på depositums- og leiekonto, med automatiske påminnelser til leietakerne.”

Systemet tar seg av innkrevingen av husleie og automatiske varslinger blir sendt til leietakerne. Begge parter signerer digitale og trygge leiekontrakter som følger bestemmelsene i husleieloven.

"Det geniale er også at hver student sitt leieforhold er uavhengig av hverandre; hver leietaker har sitt depositum, sin kontrakt og er ikke avhengig av kollektivvennene. Dette gjør det svært lett å gjøre endringer i leieforholdene til hver leilighet. Det hele føles også veldig sikkert, og alt av dokumentasjon og kontrakter ligger lagret i systemet. Har jeg noe jeg lurer på tar jeg kontakt med Hybel som har god service."

Hybel Premium gir både utleier og leietaker trygghet gjennom digitale overtakelsesprotokoller, hjelp fra inkassopartner ved mislighold, sikkerhet ved signering og gratis depositumskonto.

Les mer om Hybel Premium

Om Hybel Premium

Med vår forvaltningsløsning blir utleieprosessen enklere, tryggere og mer effektiv. Vi hjelper deg med innkreving av husleien og sørger for at du har full oversikt over leieforholdene dine. Tjenesten koster kr 49,- pr. leieforhold pr. måned, med kvantumsrabatter for store utleiere. Prøv løsningen gratis i tre måneder uten forpliktelser.

PRØV HYBEL PREMIUM

Annonsørinnhold