<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Agenda

Annonsørinnhold

Annonsørinnhold

Eiendomsmegler satser på ny strømtjeneste

Det norske startup-selskapet Overo, som tilbyr digitale løsninger for eiendomsbransjen, får inn EIE eiendomsmegling på eiersiden. EIE eiendomsmegling ruller samtidig ut Overos nye digitale overtagelsesprotokoll. Tjenesten har innebygget strømpriskalkulator, som gjør det mulig for boligkjøpere å velge den beste strømavtalen.

– EIE eiendomsmegling er opptatt av å utfordre bransjen og vi elsker nye og forbrukervennlige løsninger. Vi er stolte av å være den første kjeden som synliggjør prisen fra de ulike strømleverandørene. Nå kan boligkjøperne velge den billigste strømleverandøren på overtakelsen. Det er mye å spare på å velge riktig strømselskap med en gang, sier administrerende direktør i EIE eiendomsmegling, Hedda Ulvness.

Når en boligkjøper overtar sin nye bolig i dag, blir kjøper presentert en lang liste med mulige strømleverandører, hvor de største, og ikke nødvendigvis de billigste, får topplassering. Det har medført at ny boligeier risikerer å velge dyreste strøm på markedet på overtakelsen

– Da vi ble klar over dette ønsket vi en løsning hvor kunden kan velge billigste strømleverandør. Vår tjeneste er eneste som viser pris og sikrer et riktig valg for forbrukerne - for strøm er strøm, sier Ulvness.

EIE eiendomsmegling har et stort fokus på forbrukervennlige digitale tjenester og mener at eiendomsbransjen trenger flere digitale verktøy.

– Det at vi har gått inn på eiersiden hos Overo gir oss anledning til å tilby enda bedre kundeopplevelser. Overo digitaliserer og effektiviserer eiendomskjøp for megler, selger og kjøper – og har ambisjoner langt utenfor norske landegrenser. Det synes vi er spennende og stolte av å være en del av, sier Ulvness.

Les mer om Eie eiendomsmegling 

Om Overo

 

Overo har utviklet en digital plattform for meglerkjeder. Plattformen omfatter flere digitale tjenester som effektiviserer eiendomsoverdragelser for megler, selger og kjøper. I dag består plattformen av et digitalt oppgjørsskjema som ivaretar norske lover og regler, blant annet hvitvaskingsregelverket, en markedsplass som blant annet flyttehjelp, nedvask, mellomlager etc., samt en overtakelsesprotokoll, som sikrer at kjøper får alt som avtalt og at eventuelle mangler blir håndtert riktig.

Annonsørinnhold