<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Agenda

Annonsørinnhold

Annonsørinnhold

 

Eiendombesitternes dreamteam

– Vi ønsker å ta vare på miljøet og verdiene til våre kunder. Miljøaspektet henger også sammen med både vår og kundens bunnlinje, sier daglig leder i Skadealliansen André Ekrem.

Skadealliansen løser alle utfordringer tilknyttet inn- og utvendig drift av bygg. Alt fra ombygginger og renhold til maling, vaktmestertjenester, byggdrift eller driftsteknikere.

– Vi gjør alt innenfor skadebegrensning, sanering, gjenoppbygging, førstehjelp, og så videre. Vi gjør faktisk alt! Enten via egne medarbeidere eller underleverandører, sier daglig leder i Skadealliansen André Ekrem.

På kundens premisser

Skadealliansen startet opp i 2016 på Vestlandet. Da var de 70 medarbeider, som med bakgrunn fra skadesanering i Norge så at de kunne levere komplette tjenester til eiendomsbesittere og norsk næringsliv til en konkurransedyktig pris. Selskapet har bygd stein for stein og er i dag over 200 medarbeidere som leverer til hele landet. På kundelisten står de fleste forsikringsselskapene i Norge, samt en rekke store eiendomsbesittere.

–Vi tar eierskap til kundens eiendeler som om de var våre egne og hjelper de å forvalte dem på best mulig måte. Det bidrar til en verdiøkning og skaper fornøyde kunder og leietakere, sier Ekrem.

Kontakt oss her 

Påskrudd

Det som gjør at Skadealliansen skiller seg ut er at de er ekstremt påskrudd.

– Vi er bokstavelig talt tilgjengelig 24/7, og er der når kunden trenger oss. For mange kunder, som hoteller, restauranter og andre eiendomsbesittere er dette uhyre viktig. Det kan være en plutselig hendelse som innbrudd, brann- eller vannskade. Da gjør vi alt vi kan for å få kunden tilbake til hverdagen igjen så fort som mulig slik at de kan opprettholde sin daglige drift og virksomhet.

Det grønne skifte

Skadealliansen tar det grønne skiftet på alvor. De elektrifiserer store deler av bilparken og har et konstant fokus på mobilitetslogistikk. Det gjør at det blir minst mulig reising både på grunn av mindre reiser og færre medarbeidere på hvert oppdrag.

– Vi har en egen bærekraftsansvarlig som jobber for å få ned fotavtrykket vårt og ut til kundene. I tillegg til transport har vi stort fokus på gjenbruk, forteller Ekrem.

Tenker med kundens lommebok

– Vi ønsker å ta vare på miljøet og kundens verdier. Miljøaspektet henger også sammen med både vår og kundens bunnlinje, sier Ekrem, og peker på at alle smarte løsninger også reduserer utgiftene.

–Mindre kjøring gjør at vi sparer drivstoff og slitasje på bilene. I tillegg kan vi gjøre flere oppdrag på en dag når medarbeiderne bruker mindre tid på transport. Vi tenker med kundens lommebok, og har som mål å drive sunn og fornuftig butikk med fornøyde kunder.

Hvorfor velge oss?

Vi kjenner bransjen og vet hva som er forventet av oss.
Vi lover god kommunikasjon, presise tilbakemeldinger og leveranse som avtalt. Du kan være sikker på at enhver henvendelse får vår største oppmerksomhet.

Mer om oss: https://www.skadealliansen.no/om-oss 

SPØRSMÅL? KONTAKT OSS!

Vakttelefon: 02485

E-post post@skadealliansen.no

Annonsørinnhold