<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Agenda

Annonsørinnhold

Annonsørinnhold

Santa Rosalia

Det gode liv i Spania - et unikt og eksklusivt boligprosjekt

Santa Rosalia er mer enn bare et feriehus. Santa Rosalia er en unik og altomfavnende resort som rommer det aller mest man kan ønske seg av fasiliteter.

· 700 000 m2 areal
· 8 000 m2 stort område for opplevelsesgolf
· 16 000 m2 innsjø omgitt av sandstrender
· Kunstige øyer med Klubbhus med alle fasiliteter
· 124 000 m2 parkareal for sports- og fritidsaktiviteter (La Reserva)
· Innendørs gym/treningsfasiliteter
· Egne lekeområder for barn
· Europas største kunstig innsjø med Crystal Lagoon-teknologi
· Høy sikkerhet – hele Resort-området er inngjerdet, med 24 timers vakthold og sikkerhet

Boligene

Vakre og moderne lyse funkisboliger i ulike størrelser; eneboliger, rekkehus og leiligheter med et bredt spekter av tilvalgsmuligheter for design og innredning.

Arkitekten har vektlagt åpne og luftige planløsninger med spisestue, kjøkken med høy kvalitet i alle ledd, og stuer med store glassdører direkte ut til privat hage, svømmebasseng og/eller terrasse.

Boligene byr på romslige doble soverom med egne bad og plassbygde garderober. Soverom på bakkeplan har direkte adkomst til hage og basseng.

Beliggenhet

Santa Rosalia Resort ligger strategisk til på Costa Calida; nær Costa Blanca og kun 4 km unna sjøen.

Resorten ligger mellom Los Alcazares og Torre Pacheco, og er blant de desidert største prosjektene på Costa Calida per i dag. Resorten ligger under 5-minutters kjøretur fra strendene i byen Los Alcazares og Mar Menor-sjøen, en velkjent lagune i Middelhavet. Nærmeste flyplasser er; Alicante flyplass, som ligger en drøy time unna, og Corvera (Murcia), som ligger omtrent 25 minutter unna.

Santa Rosalia prosjektet er populært og når nye prospekter legges ut går de beste veldig fort. Alt kan være utsolgt etter kun noen uker. Det er derfor viktig at du kan handle raskt og være forberedt. En visningstur  kan være en veldig god forberedelse!

Ta kontakt med oss og så hjelper vi dere med resten!

Annonsørinnhold