<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Agenda

Annonsørinnhold

Annonsørinnhold

Løsningen som håndterer utfordringene med den nye Åpenhetsloven

– Teknologien i løsningen gjør det mulig å tilpasse eventuelle lovendringer raskt slik at brukerne er dekket nå og i framtiden, forteller Sindre Beba i Share Control.

Åpenhetsloven er en ny lov som trådte i kraft 1. juli i år. Den forplikter selskapene loven omfatter å utføre aktsomhetsvurderinger av sine leverandører med hensyn til anstendige arbeidsforhold og grunnleggende menneskerettigheter.

– Disse selskapene er altså pålagt å rapportere og risikovurdere sine leverandører, og skal kunne dokumentere dette til alle som ber om informasjonen – også allmennheten, sier produktansvarlig i Share Control, Sindre Beba.

Loven omfatter alle selskap som tilbyr varer og tjenester i Norge og overskrider to av følgende tre vilkår: 70 millioner i omsetning, balanse på 35 millioner eller 50 årsverk. I tillegg omfatter den alle ASA og børsnoterte selskaper. Ifølge Forbrukertilsynet gjelder dette snaut 9000 norske virksomheter.

Les mer og kontakt Share Control AS her.

Fakta om Share Control

 
  • Share Control er et norskeid IT-firma med hovedkontor i Oslo. Siden 2014 har vi utviklet og solgt egne lisensierte produkter for dokument- og avtalehåndtering til bedriftsmarkedet.
  • Produktene er basert på Microsoft 365, Microsoft Teams og SharePoint. 
  • Share Control har mer enn 100 kunder i Norge og internasjonalt og produktene er tilgjengelige på flere språk.


Oversikt og dokumentasjon

Share Control har siden 2014 utviklet løsninger som hjelper kunder å holde orden på sine kontrakter, sine leverandøravtaler, leasingforpliktelser med mere.

– Da den nye Åpenhetsloven kom så vi at det gikk an å utvikle en løsning med den samme toppmoderne Microsoft-teknologien vi pleier å bruke. Løsningen bygger på all vår erfaring med Microsoft 365, SharePoint og Microsoft Teams, og gir kundene oversikt og dokumentasjon av status hos sine leverandører med hensyn til kravene åpenhetsloven stiller, sier Beba.

Utviklet på rekordtid

Løsningen, som heter Share Control Transparency, er utviklet i samarbeid med Puzzlepart.

– Vi har benyttet low-code-teknologien i Power Platform som har gjort det mulig for oss å utvikle en fullstendig løsning med minimalt med kode. Utvikling av den nye løsningen er gjort på rekordtid, og gjør oss i stand til å raskt levere oppdateringer ved fremtidige lovendringer, sier Jan Lindset i Puzzlepart.

Fakta om Puzzlepart

 
  • Puzzlepart er et av Norges største, rendyrkede konsulentselskaper som utelukkende fokuserer på Microsoft 365, Dynamics 365 og Power Platform. 
  • Selskapet tilbyr tverrfaglige team som jobber med innsikt, brukeradopsjon, løsningsutvikling og forvaltning for offentlige og private selskaper over hele landet.

Samler all informasjon enkelt

Share Control Transparency samler alle leverandører på ett sted – og tar vare på den til fremtidige rapporteringer.

– Vi utnytter eksisterende tabeller fra Microsoft Dynamics for leverandører og andre kontakter. Løsningen er modulbasert noe som gjør det enkelt når man skal videreutvikle, sier Lindset, og legger til:

– Selskaper som ikke bruker Dynamics som leverandørregister kan enkelt laste inn sine leverandører fra andre systemer.

Les mer og kontakt Share Control her.

Få full kontroll

– Dette er en ideell løsning for dem som vil få full kontroll på en enkel måte, som både sparer tid og ressurser, avslutter Beba.

Share Control Transparency er tilgjengelig fra 1. november.

Finn ut mer om Share Control.

Annonsørinnhold