<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Agenda

Annonsørinnhold

Annonsørinnhold

Satser for fullt på nytt utleiekonsept

Quality Living er et eiendomsselskap med store ambisjoner om å styrke det profesjonelle leiemarkedet i Oslo og tilby leietakere helt nye utleieboliger med meget høy standard. Ulven prosjektet er innflytningsklart i april 2023 og prosjektet på Brattlikollen er innflyttingsklart i juli 2023.

Tilsammen vil selskapet forvalte over 400 leieforhold inkludert parkeringsplasser gjennom Norges største og raskest voksende forvaltningsplattform Hybel Premium.

– Det er et stort og økende behov for nye utleieboliger spesielt i Oslo-regionen. Vi har foreløpig to prosjekter under bygging, forteller Assisterende Utleiesjef, Filip Åkerholt.

– Ulven prosjektet er allerede annonsert i markedet og er innflyttingsklart i april 2023. Vi opplever høy etterspørsel, og det er tydelig at mange allerede nå ønsker å sikre seg en helt ny leilighet. Kundene forteller at det føles trygt å inngå en avtale med oss, og mange fremhever også fordelen med at leilighetene ikke skal selges, forteller han.

Søknadsmodul og leietakerprofiler

Quality Living annonserer de ulike boligtypene sine både på Hybel.no og Finn.no. Alle henvendelser fra boligsøkerne går til deres skreddersydde søknadsmodul som er en integrert modul på deres forvaltningsplattform, Hybel Premium.

– Gjennom Hybel Premium plattformen har vi fått implementert vår egen søknadsmodul som gjør det utrolig enkelt å vurdere henvendelser og opprette leiekontrakter. Ett av de geniale elementene vi ser her er at våre søkere allerede har en verifisert leietakerprofil på Hybel, og de kan også med ett klikk gjøre en kredittsjekk på seg selv. Søknadsmodulen og boligtype annonsene våre har vi også linket opp til våre hjemmesider som gjør kundereisen profesjonell, effektiv og meget intuitiv for våre boligsøkere, fortsetter Åkerholt.

– Vi skriver alle kontrakter gjennom Hybel plattformen vår. Hybel har gjort prosessen smidig og enkel for begge parter. Når søknaden er mottatt kan vi enkelt godkjenne, avslå, sette på venteliste eller opprette kontrakt direkte med ett klikk. Kontrakten er tilnærmet ferdig utfylt basert på info i søknaden og vår egen kontraktsmal som ligger på plattformen. I tillegg har vi selvsagt full oversikt på hvilken boligtype søkeren ønsker seg og hvilke enheter som til enhver tid er og vil bli ledig, sier han.

De nye utleieboligene har meget høy standard

Les mer om Hybel Premium

Effektiviserer og automatiserer

På Hybel plattformen er også opprettelse av depositumskonto, depositumsgaranti og bestilling av strøm når man signerer leiekontrakten 100% automatisert. Med Hybel Premium har man full oversikt over eiendommene i porteføljen, leieforholdene, sikkerhet, betalings- og inkassostatuser, kundereskontro og mye mer. Det er enkelt å sende meldinger til leietakerne, opprette inn- og utflyttingsprotokoller, registrere oppsigelser, fakturere utlegg, delegere vedlikeholdshenvendelser, sette opp rapporteringer som automatiserer regnskapsføringen osv. Alt kan i tillegg gjøres via mobiltelefonen.

– I Quality Living synes vi det er behagelig å kunne tilby depositumsgaranti gjennom Hybel sin løsning med Tryg. Dette gjør at kundene ikke behøver å låse kapital til boligen og de er derav mer fleksible som leietakere. I tillegg har Hybel bygget en automatisert garantikrav løsning, så det vil være enkelt og sømløst for oss å melde inn krav, om de skulle oppstå, forteller Åkerholt.

Bli bedre kjent med Hybel Premium

– Hybel.no har utviklet seg til å bli mye mer mer enn et sted hvor man bare publiserer en boligannonse. Med Hybel Premium gir plattformen oss som utleiere mer tid til å prioritere primæroppgaver. Vi trenger blant annet ikke å tenke på fakturering, betalingsoppfølging eller inkasso, dette håndterer systemet og gir oss oversikten vi trenger. I tillegg har vi 100% kontroll på porteføljestatus, inn- og utflyttinger, hvilke boliger som blir ledige når osv. At kundene våre også får et profesjonelt og brukervennlig grensesnitt mot oss som utleiere, skal man heller ikke undervurdere. I 2022 er dette noe leietakere forventer at et profesjonelt utleieselskap gir dem, og det får vi med Hybel Premium, avslutter Åkerholt.

Imponerende vekst

Christian Rasmussen, MD Hybel AS

Daglig leder, Christian Rasmussen forteller om en spennende reise, med en vekst på over 75% i antallet leieforhold som forvaltes på plattformen bare siste året. Hybel har nå rundet 22 000 leieforhold under forvaltning og langt over 1.000 eiendomsselskaper forvalter nå eiendomsporteføljene sine på Hybel-plattformen.

–Vi visste da vi startet Hybel Premium i 2018 at vår største konkurrent ville være inertia, frykten for å gjøre noe annerledes. Den beste måten å vinne over denne frykten er å få fornøyde kunder, som igjen deler sine erfaringer og historier. Det har vi til de grader fått til i Hybel, noe som også NPS’en vår og veksten i antallet kunder gir oss en bekreftelse på.

Les mer om Hybel Premium

Tall basert på tilbakemeldinger fra de største eiendomsselskapene de siste 30 dager

Annonsørinnhold