<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Agenda

Annonsørinnhold

Annonsørinnhold

Julekalender luke 7: Et slag av gangen

Når man har falt utenfor samfunnet er det mange som trenger en felles arena for tilhørighet, sosialisering og og mestring. Det vil foreningen Et slag av gangen (ESAG) gi til over 2500 deltakere i 2023 gjennom golf.

Etter kun ett års drift kunne ESAG blant annet oppsummere følgende: Over 250 frivillige har lagt ned 250.000 frivillighetstimer for å hjelpe personer som har falt utenfor samfunnet, blant annet på grunn av rusmisbruk, psykisk sykdom og kriminalitet.

Foreningen tilrettelegger for fysisk aktivitet med golf og bygger opp deltakernes mestringsfølelse, selvtillit og tilbyr arbeidstrening, slik at de skal være bedre rustet for å komme tilbake til «normalsamfunnet». Målet er at golf skal bli en god aktivitet for den enkelte resten av livet.

Foreningen har en rekke solide samarbeidspartnere, men trenger flere for å sikre forutsigbarhet for deltakerne også i 2023.

Styreleder Marianne Smith Magelie.

– Vi etablerer en kampanje for næringsliv og alle som ønsker å bidra. Vi trenger penger til golfballer, flere golfsett til utlån, vi ønsker oss en egen golfbil til hver klubb, og vi ønsker å kunne subsidiere flere medlemskap for målgruppen, forteller styreleder Marianne Smith Magelie.

Hun legger til at bedrifter kan få logoen sin på både golfballer og biler, og oppfordrer de som har mulighet til å bidra til å gjøre en forskjell hvor golfklubbene, det offentlige og næringslivet spiller på lag for sammen å ta et samfunnsansvar.

– Målet vårt er at over 2500 deltakere skal få glede av et slikt lavterskeltilbud i golf i 2023. Ambisjonene våre er langt større for de kommende årene. Vi ønsker oss et realt spleiselag, sier Magelie.

Et slag av gangen mottar donasjoner på hjemmesiden, til kontonummer 1506.60.67693 og til Vipps-nummer 778912.

Dagens spørsmål: Hvor mange har Et slag av gangen som mål å hjelpe i 2023? Send svaret ditt til julekalender@hegnar.no.

Vinneren av dagens luke får anledning til å delta på Et slag av gangens nasjonale vennskapsturnering i golf i Kragerø 22. og 23. mai, inkludert overnatting.

Premiene i Finansavisens julekalender er levert av Aker Brygge, Oslo Sportslager, Heimen Husfliden, Oslobukta.no, F&H Group, BMW, Neostrata, Et slag av gangen, Jacob Cohen, CHANGE Lingerie og Element Studio.

Ved å delta i konkurransen aksepterer du at fornavnet ditt kan publiseres på Finansavisen.no, dersom du blir trukket som vinner. Vi publiserer ikke etternavnet ditt. Vi bruker ikke kontaktinformasjon eller personopplysninger til andre formål enn trekning i julekalenderen, og all tilsendt informasjon blir slettet senest 14 dager etter at konkurransen er avsluttet. Vinnere blir kontaktet per e-post og annonsert på Finansavisen.no 25. desember 2022.

Annonsørinnhold