<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Agenda

Annonsørinnhold

Annonsørinnhold

5 tips når du bytter regnskapsprogram

På tide med et nytt regnskapsprogram, og kanskje også ny regnskapsfører? 

Årsakene til å bytte regnskapsprogram kan være mange. Kanskje bedriften er i ferd med å vokse seg ut av systemet dere i bruker i dag, du bruker unødvendig tid på å punche ting flere ganger, eller er lei av å ringe regnskapsføreren din for å få status.

Regnskapsfører Tine gir deg 5 tips til hva du bør se etter når du skal velge nytt regnskapsprogram.

– Når du først har bestemt seg for å bytte system bør du velge en løsning som passer bedriften din. Også ville jeg absolutt valgt et system som effektiviserer hverdagen. Disse fem tingene ville jeg sett etter:

  • Automatisering. Dersom systemet kan automatisere store deler av regnskapet får du frigjort mye tid, og det forenkler arbeidsdagen din. I Tripletex kan du for eksempel sette automatiseringsregler på faste fakturaer, som for eksempel månedlige kostnader. Og du kan aktivere automatisk purring og oppfølging av fakturaer, for å få raskere betalt.

    – Jeg anbefaler deg i tillegg å koble til banken din, slik at du kan betale regningene direkte fra Tripletex. Da kan du også få automatisk bankavstemming hver dag, sier Tine.

    Klikk her for å prøve Tripletex gratis.
  • Integrasjoner med andre løsninger du bruker, som for eksempel kassesystem eller nettbuitkk, sparer deg for mye dobbeltarbeid. Informasjonen overføres nemlig automatisk, uten at du må punche noe flere ganger.

    – Ved å koble til kassesystemet ditt, kommer daglige salg direkte inn i regnskapet. Da slipper du å punche tallene, får bedre oversikt og regnskapet blir hyppigere oppdatert, sier Tine.
  • Årsoppgjør . Skatteetatens arbeid med å forenkle skattemeldingen for næringsdrivende fortsetter. Fra inneværende år begynner AS å ta i bruk denne nye løsningen, ENK begynte allerede i fjor. Med et regnskapssystem som har årsoppgjør innebygd blir dette arbeidet så enkelt og effektivt som mulig for deg og bedriften din.

    – Tripletex henter relevante tall automatisk fra regnskapet ditt, så det blir enkelt å rapportere riktig. Du kan glemme tungvinte utregninger og kalkuleringer – for systemet gjør mesteparten av jobben for deg, forklarer Tine.
  • Fleksibilitet: Over tid kan det hende behovene til bedriften din endrer seg, for eksempel ved at den vokser. Da er det fint å vite at alt du trenger allerede finnes i systemet du bruker. I Tripletex legger du til det du trenger, når du trenger det. Systemet passer for de aller minste til større bedrifter.

    Klikk her for å prøve Tripletex gratis.
  • Samarbeid. Hverdagen blir enklere når du kan samarbeide med regnskapsfører direkte i systemet. Spesielt når du i tillegg har et løpende oppdatert regnskap.
    – I Tripletex har du og din regnskapsfører den samme oversikten. Du slipper å ringe for å få oppdateringer, og trenger du hjelp er det enkelt for regnskapsføreren din å gå inn og svare på det du lurer på, sier Tine.

flere tips her til hvordan du kommer best i gang med ditt nye regnskapsprogram.

Annonsørinnhold