<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Agenda

Annonsørinnhold

Annonsørinnhold

Gjør braksuksess blant utleiere

Hybel AS, som ble en del av Visma-konsernet i 2022, står bak markedsplassen Hybel.no og forvaltningsplattformen Hybel Premium. Nå melder selskapet igjen om rekordvekst både i omsetning, resultat og kunder.

De siste årene har Hybel galoppert forbi konkurrentene og etablert seg som Norges desidert største forvaltningsplattform for utleiere og utleieselskaper i Norge. Hybel har i dag over 6.100 aktive kunder, hvor ca 1.500 er selskaper som har boliger som en betydelig del av sin portefølje.

—Frykt har alltid vært en av våre største konkurrenter. Mange av våre kunder forteller at de var redd for å endre rutiner og trodde at det å bytte forvaltningsplattform ville kreve dager eller uker med jobb. Slik er det heldigvis ikke, bekrefter daglig leder Christian Rasmussen.

Så langt i år har Hybel onboardet nærmere 7.000 eksisterende leieforhold fra andre forvaltningsplattformer. Videre opplever vi også en sterk organisk vekst fra utleiere som bruker markedsplassen Hybel.no, noe som til sammen bidrar til et nytt rekordår for selskapet.

Les mer om Hybel her

Solide team i Hybel

Hybel har både et solid tech- og customer success team. Engineeringavdelingen er ledet av Stuart Clark. Stuart er opprinnelig fra England og har lang og bred internasjonal erfaring fra både store selskaper og mindre start-ups. Teamet hans består av totalt 6 utviklere.

Customer Success teamet ledes av Kjetil Lorentzen. Han har også ansvar for 6 medarbeidere som hjelper våre kunder med support, tips og rådgiving både sent og tidlig. Her ligger også hovedansvaret for onboarding og opplæring for nye kunder.

— Vi har gode rutiner knyttet til onboarding av nye kunder fra andre forvaltningssystemer da vi har gjort dette utallige ganger tidligere. For større aktører bistår vi med importering av både eiendomsportefølje og leietakerdata, om ønskelig. Selvsagt følger vi også opp med god opplæring til alle. Her har derimot Hybel en veldig stor fordel: Plattformen er utrolig brukervennlig! Kundene er utelukkende meget positivt overrasket og angrer bare på at de ikke starter med Hybel før, avslutter Lorentzen.

Book møte for å lære mer

(1 / 8)

Slik kommer man i gang:

1: Opprett brukerprofil på hybel.no

2: Oppgrader til Premium > klikk Start gratis prøveperiode

3: Registrer dine selskaper > eiendommer > eksisterende kontrakter

Dette er funksjoner som utleieselskapene setter mest pris på i dag

  • Full oversikt ett sted og 100% mobiltilpasset

Eget dashboard, leietakeroversikter, betalingsstatuser, hvilke eiendommer er og blir ledige i fremtiden.

  • Meldingsplattform, notater og dokumentarkiv

Full historikk på kommunikasjon med leietaker. Enkelt å sende fellesmeldinger til alle nåværende og fremtidige leietakere per bygg eller eiendommer.

  • Digitale og trygge leiekontrakter

Enkel signering med bankID samt sms og social login, ved behov.

  • Digitale inn- og utflyttingsprotokoller

Lett å opprette på mobil, registrere avvik, inventarliste, ta bilder, signere.

  • Gratis annonsering på Hybel.no og integrasjon mot Finn

Man får dermed tilgang til begge markedsplassene i Norge og samtidig kommer alle henvendelser inn på forvaltningsplattformen hvor det er enkelt å tildele bolig og opprette leiekontrakt.

  • Vedlikeholdsmodul med integrasjon mot FDV-plattform

Enkelt for leietaker og forvalter å opprette vedlikeholdssaker, tildeling til ansvarlig vaktmester, api-integrasjon med FDV-plattformer som Propely.

  • Depositumskonto: Integrert opprettelse og avvikling av konto

Opprettes ved signering av leiekontrakt. Utbetales automatisk ved signering av utflyttingsprotokoll.

  • Depositumsgaranti: Integrert opprettelse og kravløsning - også for utenlandske leietakere uten bankID

Hybel og Tryg tilbyr dette produktet til alle leietakere. Man trenger verken kredittsjekk eller bankID. I tillegg gjøres garantikrav enkelt og sømløst direkte på plattformen.

  • Automatisk opprettelse av strømabonnement

Gjøres ved signering av leiekontrakt hvor leietaker får >60 alternativer og utleier ser at strøm er bestilt. Målernummer hentes automatisk fra eiendommen.

Les hva andre kunder forteller

Annonsørinnhold