<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Agenda

Annonsørinnhold

Annonsørinnhold

Foto: Storebrand Eiendom

Eiendomsselskapet vant bærekraftspris

Foto: Storebrand Eiendom

Smedvig Eiendom går fremtiden lyst i møte med solide resultater innen bærekraft og proptech.

Smedvig Eiendom er et nasjonalt og internasjonalt eiendomsselskap som forvalter over 200.000 kvadratmeter eiendom. Smedvig Eiendom investerer i og utvikler eiendom, og har en langsiktighet i arbeidet som innebærer strategisk innovasjon for å ligge et steg foran. Nå er selskapet i vinden for sin satsing på bærekraft og proptech og Rune Augenstein, CTIO i Smedvig Eiendom, har planen klar:

– Vi skal være blant de beste i klassen på proptech, samtidig som vi skal bidra til forutsigbarhet og lønnsomhet for våre kunder i kombinasjon med bærekraftige og effektive løsninger.

Vi investerer i, utvikler og forvalter næringseiendom i Norge og Storbritannia. Les mer her.

Foto: Magu Design og Moxey. Løkkeveien 103.

Først i Norge

At selskapet er i førersetet når det gjelder innovasjon, teknologi og bærekraft kan WELL-sertifiseringen på Platinum nivå for rehabiliteringsprosjektet av selskapets tidligere hovedkontor i Stavanger være en bekreftelse på. Den prestisjetunge utmerkelsen ble tildelt gjennom IWBI sin WELL Standard Building, og WELL er kort forklart den fremste byggestandarden som fokuserer på å forbedre menneskers helse og trivsel gjennom bygningene der folk bor, jobber og lever. 

WELL sertifiserer ikke bare selve bygget og uteområdene, men også tjenestene byggeier leverer som mat- og treningstilbud, drift og vedlikehold, samt ansattgoder for brukerne av bygget for en helhetlig tilnærming. Selskapet Veni har hatt ansvar for WELL-arbeidet og jobbet tett sammen med Smedvig Eiendom, prosjektgruppen og leietaker i sertifiseringsprosessen:

– Vi tilbringer mer enn 90 prosent av tiden vår i et bygg, og for oss i Smedvig er det viktig at menneskene som oppholder seg i og rundt byggene våre trives og har det bra. Høyere trivsel betyr også at effektiviteten går opp, noe som bidrar til økt verdiskapning hos våre leietakere. Vi er stolte av å være først ute i Norge med WELL Core sertifikat etter oppføring, sier Augenstein.

Foto: Sindre Ellingsen / Innoasis

Bærekraftspris

I tillegg ble selskapet tildelt Storebrand Eiendoms bærekraftspris under Arendalsuka i år. Utmerkelsen kom som følge av selskapets arbeid med Innoasis, et rehabiliteringsprosjekt hvor teknologi og bærekraftige prinsipper kombineres for å skape et fleksibelt, energieffektivt og framtidsrettet bygg av en betongbygning fra 1978.

– For oss er bærekraft noe vi gjør som en del av forretningsvirksomheten. Målet er å ta en tydelig posisjon i grensesnittet mellom eiendomsutvikling, bærekraft og innovasjon, samt skape fortrinn gjennom effektiv og fremtidsrettet bruk av teknologi. Vi ønsker sammen med Veni å vise vei og å utvikle områder som forbedrer lokalmiljøet, sier CMO i Smedvig Eiendom, Sjur Christian Monsen.

Les mer: Smedvig vinner Storebrand Eiendoms Bærekraftspris 2023

Verdt å nevne er at Smedvig Eiendom ble kåret til årets beste eiendomsselskap på Top of the Props på Proptech Summit i Oslo. Her møtes entreprenører, eiendomsinnovatører og investorer for å utforske proptech-innovasjonsmiljøet og det neste banebrytende fremskrittet for bransjens teknologidrevne forretningsmodeller.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om våre eiendommer eller prosjekt, eller bare ønsker å bli bedre kjent med oss.

Annonsørinnhold