<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Klokkesamler Roger Sveian om å velge dagens klokke
Klokkesamler Roger Sveian besøker klokkelandslaget.
+ mer
Klokkesamler Roger Sveian besøker klokkelandslaget.

Vintagetips fra en av Norges mest kjente klokkesamlere

Møbeldesigner Roger Sveian er en av Norges mest prominente klokkesamlere. I ukens episode av Klokkelandslaget viser han frem noen av sine mest spennende klokkefunn. 

Publisert 31. mars 2022 kl. 17.01
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 142 ord

Ikke kjøp katta i sekken, og andre vintagetips fra en av Norges beste klokkesamlere. Roger, Nicolai og Jon Henrik diskuterer alt fra nye Zenith Defy, obskure Omega Seamaster Polaris og vekkerklokken til den amerikanske presidenten. I tillegg viser Roger frem noen av sine mest spennende klokkefunn.

Lytt her: 

Denne episoden ble innspilt 27. januar 2022.

Om Klokkelandslaget

Klokkelandslaget er en podcast fra Finansavisen i samarbeid med Tidssonen.no, dedikert til klokker. Alt du trenger å vite om nyheter, tips og gode historier. Finansavisen-journalist Nicolai Giil og Tidssonen.no-grunnlegger Jon Henrik Haraldsen tar lytterne med inn i den store klokkeinteressen. Det hele med gjester fra bransjen, samlere og entusiaster.

Finansavisens podcaster kan lyttes til der du foretrekker det, enten det er Spotify , Apple Podcast , Acast eller de andre tjenestene.