<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Gigante Salmon tapte 1,2 millioner kroner på driften

Gigante Salmon melder at selskapet er i rute til produksjonsstart i september 2023.

    Publisert 14. feb. 2023 kl. 08.44
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 146 ord
    LA FREM TALL: Helge E. W. Albertsen, adm. direktør i Gigante Salmon. Gigante Salmon

     

    Gigante Salmon fikk et driftsresultat på -1,2 millioner kroner i fjerde kvartal 2022, mot 1,3 millioner samme periode året før, ifølge selskapets fjerdekvartalsrapport tirsdag.

    Selskapet hadde ikke omsetning i kvartalet. Kontanter og kontantekvivalenter var ved utgangen av perioden 182 millioner kroner, mot 259 millioner kroner ved utgangen av samme periode i fjor.

    Selskapet skriver at det er i rute til produksjonsstart i september 2023. Gigante Salmon Rødøy har bestilt 1,1 millioner smolt for levering i september 2023. Smolten er nå under produksjon hos smoltpartneren Grytåga Settefisk.

    - Gigante Salmon er i en sterk, finansiell posisjon, med innvilget langsiktig finansiering både for utbyggings- og driftsfase, inkludert en arbeidskapital for oppbygging av biomasse på 140 millioner kroner. Vi er tilfredse med at investeringen og framdriften i Gigante Salmon Rødøy går i henhold til planen, og gleder oss til første utsett av smolt i september, sier CFO Rune Johansen.

    TDN Direkt