<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Skal ha 46 visninger i påsken

Eiendomsmegler Petter Birkrem har lagt opp til en travel påske på Trysil, med 46 visninger.

    Publisert 30. mars 2023 kl. 16.49
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 213 ord
    Skal ha 46 visninger i påsken
    30.03.2023 Eiendomsmegler Petter Birkrem i Privatmegleren Ullevål, som er ekspert på Trysil og selger en hytte tredje hver dag, ligger ikke på latsiden i påsken. Det blir visninger hver dag, men han håper å få klemt inn en skitur på tirsdag, sa han i Økonominyhetene på Finansavisen torsdag. Det ligger 189 hytter og leiligheter til salgs på Trysil på Finn nå. Det er 30 flere enn før høstferien i fjor. Birkrem har 77 av dem, opp fra 60 i fjor høst. I løpet av påsken skal han og en kollega ha tilsammen 46 visninger i påsken, og da blir det naturlig nok visning hver dag. To av dem er off-market.

    Eiendomsmegler Petter Birkrem i Privatmegleren Ullevål, som er ekspert på Trysil og selger en hytte tredje hver dag, ligger ikke på latsiden i påsken. Det blir visninger hver dag, men han håper å få klemt inn en skitur tirsdag, sa han i Økonominyhetene på Finansavisen torsdag. 

    Det ligger 189 hytter og leiligheter til salgs på Trysil på Finn nå. Det er 30 flere enn før høstferien i fjor.

    Birkrem har 77 av dem, opp fra 60 i fjor høst. I løpet av påsken skal han og en kollega ha til sammen 46 visninger, og da blir det naturlig nok visning hver dag, kunne han fortelle.

    – Det er en god påske, konstaterte han.

    Den dyreste hytten han har for salg har en prisantydning på 29 millioner, og den har ligget ute for salg lenge. Den nest dyreste har en prisantydning på 28,5 millioner kroner, og da får man over 570 kvadratmeter, fire garasjeplasser, fire bad og fem soverom. I ett av rommene er det også klart for å installere golfsimulator. 

    Den billigste hytten Birkrem har for salg ligger ute for 890.000 kroner. Men da får du vel bare en plankehaug, kommenterte Trygve Hegnar.

    Det er også litt som går off-market. og to de 77 hyttene Birkrem har for salg er det. Den ene har en prisantydning på 12,9 millioner kroner.