<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Dæhlie får ikke napp

Bjørn Dæhlie-selskap forsøker å selge en luksushytte til 29 millioner kroner i Trysil. Kjøperne har imidlertid latt vente på seg.

    Publisert 1. apr. 2023 kl. 17.13
    Oppdatert 1. apr. 2023 klokken 18.40
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 155 ord
    SELGER: Et selskap som Bjørn Dæhlie eier en tredjedel av har siden i høst forsøkt å selge en luksushytte, uten hell. Foto: Iván Kverme

    Bakkebyvegen 6, en luksushytte med et bruksareal på 788 kvadratmeter, ble i fjor høst lagt ut for salg med en prisantydning på 29 millioner kroner.

    Selger er Trysil Prosjektinvest, som har Bjørn Dæhlie på eiersiden med en tredjedel av aksjene gjennom sitt selskap Dæhlie-hyttene. De øvrige aksjene eies av Rolf Mobæk (Hjim Holding AS) og Gudrun Mobæk.

    Estate Nyheter har vært i kontakt med Petter Birkrem i PrivatMegleren Ullevål, som kommenterer at selger ikke har hastverk. 

    Skal ha 46 visninger i påsken
    30.03.2023 Eiendomsmegler Petter Birkrem i Privatmegleren Ullevål, som er ekspert på Trysil og selger en hytte tredje hver dag, ligger ikke på latsiden i påsken. Det blir visninger hver dag, men han håper å få klemt inn en skitur på tirsdag, sa han i Økonominyhetene på Finansavisen torsdag. Det ligger 189 hytter og leiligheter til salgs på Trysil på Finn nå. Det er 30 flere enn før høstferien i fjor. Birkrem har 77 av dem, opp fra 60 i fjor høst. I løpet av påsken skal han og en kollega ha tilsammen 46 visninger i påsken, og da blir det naturlig nok visning hver dag. To av dem er off-market.

    – Etter at eiendommen ble lagt ut, har markedet blitt deretter, derfor har det ikke vært lett. Eierne har imidlertid ikke hastverk. De ville teste eiendommen i markedet, og har ikke behov for å selge den, forteller Birkrem til Estate Nyheter.

    I salgsoppgaven blir Bakkebyvegen 6 omtalt som «en praktfull og majestetisk eiendom få kan måle seg med i Norge».

    – Flere stuer, et majestetisk kjøkken, flere peiser og en gigantisk spisestue binder det hele sammen til en hytte utenom det vanlige, sier Birkrem til nyhetsformidleren.