<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Selvaag Bolig overrasket mange

Publisert 24. mai 2023 kl. 19.27
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 79 ord
24.05.2023 Selvaag Bolig innfridde ikke hos alle analytikerne, men investorene på Oslo Børs sendte aksjen opp etter at selskapet la frem regnskapstallene for første kvartal 2023. Adm. dir. Sverre Molvik er fornøyd med kvartalet gitt de rådende omstendighetene, men kunne bekrefte at de aldri hadde satt i gang bygging av færre boliger i et kvartal enn i årets første kvartal. Og de boligene som ble påstartet var ikke i Oslo eller nær Oslo.

Selvaag Bolig innfridde ikke hos alle analytikerne, men investorene på Oslo Børs sendte aksjen opp etter at selskapet la frem regnskapstallene for første kvartal 2023. 

Adm. dir. Sverre Molvik er fornøyd med kvartalet gitt de rådende omstendighetene, men kunne bekrefte at de aldri hadde satt i gang bygging av færre boliger i et kvartal enn i årets første kvartal. Og de 4,5 boligene som det ble startet bygging av var ikke i Oslo eller nær Oslo.