<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Trine Rein vil leie ut en toroms leilighet på østkanten for 35.000

Artisten Trine Rein ber om 35.000 kroner i måneden for en 49 kvadratmeter stor leilighet i Gamle Oslo.

  Publisert 4. aug. 2023 kl. 11.18
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 238 ord
  SATSER PÅ UTLEIE: Artisten Trine Rein ber om 35.000 kroner måneden for en leilighet i Oslo. Foto: NTB

  For et halvt år siden kjøpte artisten Trine Rein en toroms leilighet på 49 kvadratmeter i Gamle Oslo for 4,35 millioner kroner. Da leiligheten ble lagt ut på leiemarkedet i april var månedsprisen 18.400 kroner, ifølge Nettavisen.

  Frisk pris

  Nå har Trine Rein jekket opp prisen kraftig og ber om 35.000 kroner pr. måned, i tillegg til et depositum på 105.000 kroner.

  «Gjennomgående, koselig leilighet med nærhet til alt, og tilbaketrukket inn mot bakgård. Leiligheten er fleksibel, og kan passe perfekt til en pendler, til ett eller to par hvor man kan benytte stuen som et stort soverom, til studenter som ønsker å dele på husleien, eller til en liten familie», skriver Trine Rein i boligannonsen.

  Hun henvender seg til appartementsmarkedet, og leier i utgangspunktet ut leiligheten med en varighet på mellom 1-3 tre måneder.

  – Ingen pengemaskin

  – Det er ikke primært studenter jeg henvender meg til, men først og fremst appartementsmarkedet. Når man starter med en sekundærbolig, påløper det voldsomme kostnader. Nå som rentene har økt, er det ikke en pengemaskin. Jeg går fortsatt i rødt og kommer nok til å gjøre det en stund til, sier Rein til Nettavisen.

  Nye tall fra utleieplattformen Hybel.no viser at snittprisen for å leie et rom i et bofellesskap i Oslo er på 8.159 kroner. For en ettromsleilighet må du ut med 13.030 kroner, hvilket tilsvarer en prosentvis vekst på 18,1 prosent siden starten av året, mens snittprisen på toromsleiligheter i hovedstaden ligger på 15.800 kroner.