<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Snappet opp hyttetomt da kompisene vant

Fotballspiller Alexander Sørloth meldte frafall til landskampene mot Jordan og Georgia grunnet skade. Det hindret ham likevel ikke i å gjøre business i Norge.

Publisert 15. sep. 2023 kl. 15.16
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 316 ord
GLEDE: Både Alexander Sørloth og Erling Braut Haaland kunne begge juble tirsdag 12. september. Foto: NTB

Den 12. september herjet Erling Braut Haaland, Martin Ødegaard og Antonio Nusa mot Georgia og vant 2-1. Trønderen Alexander Sørloth var tatt ut i troppen, men måtte melde forfall som følge av en skade i kampen mellom Villarreal og Cadiz i den spanske toppdivisjonen.

Der resten av landslaget kunne feire seieren, hadde også Sørloth grunn til å feire. Samme dag som kampen kjøpte han en hyttetomt rett ved Oppdal Skisenter, ifølge eiendomsanalyseselskapet Lytics. Tomten, med adresse Øvre Gorsetråket 93, er ubebygget og strekker seg over 762 kvadratmeter. 

KORT VEI: Øvre Gorsetråket 93 er markert med tallet 1, og befinner seg i umiddelbar nærhet til alpinanlegget Stølen, som er en del av Oppdal Skisenter. Foto: 1881 Skråfoto

Villarreal-spilleren måtte ut med 3,429 millioner for tomten, som ligger i ski in/out-avstand til Stølen, som er en del av Oppdal Skisenter. 

I løpet av de tolv siste månedene er det blitt omsatt 19 ubebygde tomter i en fem kilometers radius fra Sørloths nye fremtidige vinterparadis. Ekskluderes de fem med pris på kroner null, er den gjennomsnittlige prisen på tomtene rett i underkant av tre millioner kroner.

Landslagsspissens utlegg er med det noe over snittet, men ligger samtidig svært godt til.

Hva Sørloth planlegger å bygge på tomten er ikke kjent, men det er ikke utenkelig at det er snakk om en større vinterhytte. I en fem kilometers radius fra Oppdal sentrum ligger det nå 19 hytter for salg, med et prisspenn fra 900.000 kroner, til 15 millioner. Det er naturlig å anta at fotballspillerens fremtidige krypinn vil tilhøre det øvre segmentet.

Det har ikke lykkes Finansavisen i å få en kommentar fra Sørloth i sakens anledning.