<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Veidekke inngår milliardavtale med Nordr i Oslo

– Dette er av de største boligprosjektene som blir satt i gang i år, sier Henning Wettre Hanevold, adm. direktør i Nordr.

Publisert 14:54 10. juni 2024
Oppdatert 14:55 10. juni 2024
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 159 ord
SIKRER NY AVTALE: Adm. direktør Henning Wettre Hanevold i Nordr. Foto: Peab

Nordr har valgt Veidekke som totalentreprenør for boligprosjektet Grønvollkvartalet på Helsfyr i Oslo. I en børsmelding fremgår det at hele byggeoppdraget, med totalt 412 miljøsertifiserte leiligheter, er på nærmere 1,3 milliarder kroner eks. mva. når alt er igangsatt.

Byggestart for første byggetrinn er planlagt etter sommerferien.

– Dette er av de største boligprosjektene som blir satt i gang i år, sier Henning Wettre Hanevold, adm. direktør i Nordr.

Fem bygg med 412 leiligheter og underjordisk parkeringsanlegg skal de neste tre til fire årene bygges mellom Grenseveien og Grensesvingen like ved Fyrstikktorget på Helsfyr. Av første byggetrinn med 109 leiligheter er 80 prosent solgt. I andre byggetrinn har 63 av 71 leiligheter blitt solgt.

I gårdsrommet mellom byggene blir det felleshage med variert beplanting, flere lekeplasser og sosiale soner med grillplass. Det blir felles takterrasser på fire av byggene med gangbroer mellom. Grønvollkvartalet får Fyrstikktorget som nærmeste nabo og ett av byens beste kollektivtilbud.