<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Oljelagrene i USA øker mindre enn ventet

I løpet av forrige uke økte oljelagrene i USA med 0,5 millioner fat.

Publisert 25. jan. 2023 kl. 17.31
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 67 ord
MER PÅ LAGER: Oljelagrene i USA øker, men ikke så mye som ventet. Foto: Bloomberg

Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene økte med 0,5 millioner fat til 448,5 millioner fat i forrige uke. Ifølge TDN Direkt var det ventet en oppgang på 1,0 millioner fat.

Bensinlagrene økte med 1,8 millioner fat mens destillatlagrene falt med 0,5 millioner fat. Det var ventet at bensinlagrene skulle øke med 1,8 millioner fat og at destillatlagrene skulle falle med 1,1 millioner fat.