<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Equinor-topp gleder seg til pengene skal renne ut av kassen

    Publisert 8. feb. 2023 kl. 20.19
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 112 ord
    Equinor-topp gleder seg til pengene skal renne ut av kassen
    08.02.2023 I fjor flommet pengene inn i Equinor-kassen så fort at selv ikke ekstrautbytter og tilbakekjøp av aksjer var nok fra å hindre gjeldsgraden til å bunne på -24 prosent. Finansdirektør Torgrim Reitan sier at selskapet i år skal starte på reisen for å komme seg til null og så opp til målet om å ligge mellom 15 og 30 prosent. - Det er en mye mer effektiv kapitalstruktur, sier Reitan som tirsdag sa at han ser frem til å få en negativ kontantstrøm i selskapet en periode. - Det er ikke ofte du hører en finansdirektør si, spøkte Reitan fra podiet. Vi snakker også om hva annet enn utbytter pengene selskapet tjener skal brukes på.

    I fjor flommet pengene inn i Equinor-kassen så fort at selv ikke ekstrautbytter og tilbakekjøp av aksjer var nok fra å hindre gjeldsgraden til å bunne på -24 prosent. Finansdirektør Torgrim Reitan sier at selskapet i år skal starte på reisen for å komme seg til null og så opp til målet om å ligge mellom 15 og 30 prosent.
    - Det er en mye mer effektiv kapitalstruktur, sier Reitan som tirsdag sa at han ser frem til å få en negativ kontantstrøm i selskapet en periode.
    - Det er ikke ofte du hører en finansdirektør si, spøkte Reitan fra podiet.
    Vi snakker også om hva annet enn utbytter pengene selskapet tjener skal brukes på.