<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Solstad sikret 830 millioner

Solstad Offshore er tildelt nye kontrakter og forlengelser for 14 av flåtens PSV-er og AHTS-er: – Gjenspeiler et fortsatt sterkt marked, sier Solstad-direktør.

    Publisert 13. feb. 2023 kl. 13.12
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 133 ord
    14 SKIP INVOLVERES: Her «Normand Arctic», et av PSV-fartøyene til Solstad Offshore. Foto: Anders Horntvedt

     

    Solstad Offshore er tildelt flere nye kontrakter og kontraktsforlengelser med en samlet verdi på rundt 830 millioner kroner, melder Skudeneshavn-rederiet mandag.

    Kontraktene gjelder støttearbeider for ulike kunder verden rundt, og involverer 14 av offshorerederiets plattformforsyningsskip (PSV) og ankerhåndteringsfartøyer (AHTS). De har en samlet fast varighet på cirka ti fartøysår.

    «Disse nye kontraktene gjenspeiler et fortsatt sterkt marked», kommenterer Solstad Offshores direktør for AHTS-er og PSV-er, Kenneth Lande.

    «Generelt ser vi at kommersielle rater fortsetter å bli bedre, og kundene er forberedt på å forplikte seg til lengre kontrakter enn det vi har opplevd de seneste årene», sier han.

    Solstad Offshore-aksjen faller på Oslo Børs mandag ettermiddag. I 13-tiden var den ned drøyt 5 prosent. Hittil i år er aksjen imidlertid opp mer enn 30 prosent. Det seneste året har aksjen steget hele 470 prosent.