<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Mer enn doblet resultatet på driften

Publisert 07:27 22. feb. 2023
Oppdatert 08:48 22. feb. 2023
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 126 ord

 

SE DIREKTE: Webcast fra kvartalspresentasjonen kl. 9.00

Petronor E&P fikk et driftsresultat på 70 millioner dollar i andre halvår av 2022, mot 32 millioner dollar samme periode året før.

Omsetningen i perioden var 108 millioner dollar (58,3).

Tilleggsbrønnboreprogrammet på PNGF Sud har stanset midlertidig ved årets slutt, mens Axima-riggen borer for en ny partnerskapsgruppe. Riggen skal etter planen returnere til PNGF Sud mot slutten av andre kvartal 2023, for deretter å bore brønnene som er planlagt for Tchibeli, opplyses det.

Selskapet fortsetter å jobbe med å fullføre YFP-elementene i Aje-transaksjon. I mellomtiden pågår arbeidet med å oppdatere feltutviklingsplanen for å fremskynde gassutviklingen og engasjere potensielle avtakere og partnere. Selskapet fortsetter å generere salg gjennom spotsalg og neste løft er planlagt innen utgangen av april 2023, opplyses det.

TDN Direkt