<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Noreco får kursmål både opp- og nedjustert

Publisert 27. feb. 2023 kl. 13.08
Oppdatert 27. feb. 2023 klokken 13.09
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 157 ord
Euan Shirlaw, adm. direktør i Noreco. Foto: Thomas Bjørnflaten

NOR

ABG Sundal Collier opprettholder hold-anbefaling på Noreco og øker kursmålet på aksjen til 390 kroner fra 330 kroner, mens Fearnley Securities opprettholder kjøpsanbefaling, men reduserer sitt kursmål til 493 kroner fra 537 kroner.

Det fremgår av oppdateringer mandag.

ABG Sundal Collier mener at Norecos fremgang med Tyra rettferdiggjør en lavere rabatt til deres estimerte NAV. Fearnley Securities fokuserer på selskapets inntjeningskraft og potensial for store utbetalinger av utbytte i fremtiden.

Begge meglerhusene erkjenner at Noreco vil møte utfordringer i forbindelse med fallende gasspriser, som kan påvirke selskapets inntjening og aksjekurs. ABG Sundal Collier har justert sine estimater for å inkludere Norecos oppdaterte langsiktige produksjonsprognoser for DUC-feltene, og de anslår at produksjonen i 2023 vil være i tråd med midtpunktet i Norecos prognoser.

Fearnley Securities justerer kursmålet på aksjen med en 10 prosent WACC og tar hensyn til olje- og gassfutures, med en langsiktig Brent-oljepris på 72 dollar pr fat og langsiktig gasspris på 10 dollar pr mmbtu.

TDN Direkt