<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Dette er Teodor Sveen-Nilsens favoritt

Analytiker Teodor Sveen-Nilsen liker fremdeles både Aker BP, Equinor og Vår Energi.

    Publisert 19. apr. 2023 kl. 16.12
    Oppdatert 19. apr. 2023 klokken 17.51
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 211 ord
    Teodor Sveen-Nilsen ble litt overrasket over Aker BP-meldingen
    Analytiker Teodor Sveen-Nilsen var ikke helt forberedt på den store nedskrivningen, men traff på produksjonen og mener gassprisene var kanonsterke og bedre enn ventet.

              

    Analytiker Teodor Sveen-Nilsen var ikke helt forberedt på den store nedskrivningen som Aker BP meldte om onsdag morgen, men traff på produksjonen og mener gassprisene var kanonsterke og høyere enn han ventet.

    Han er fremdeles bull på Aker BP, har fremdeles en kjøpsanbefaling og et kursmål på 370 kroner, noe som er 45 prosent over dagens nivå.

    Litt svakere fra Equinor?

    Når det gjelder Equinor, som er Sveen-Nilsens favoritt i sektoren, venter han et justert driftsresultat på 10,8 milliarder dollar. 

    – Det er selvfølgelig dramatisk ned, sammenlignet med tredje kvartal i fjor, som jeg tror kommer til å bli stående som det sterkeste kvartalet i dette tiåret for Equinor, sier han blant annet.

    Sveen-Nilsen har et kursmål på 370 kroner, som er opp 23 prosent fra dagens nivå. Selskapet legger frem kvartalstallene 4. mai.

    Spår Vår Energi opp 60 prosent

    Når det gjelder Vår Energi sier Sveen-Nilsen at mange er redd for Balder-prosjektet, og lurer på når det er slutt på de dårlige nyhetene.

    Han har et kursmål på 40 kroner på Vår Energi og mener at det er omtrent det aksjen nå er verdt. Det betyr også at han mener aksjen, kan stige 60 prosent fra dagens nivåer. Selskapet legger frem kvartalstallene 24. april.

    Onsdag var han gjest i Økonominyhetene og fortalte da også om anslagene sine for oljeprisen fremover.