<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kyotos nye avtale: – Dette er en gamechanger

Kyoto Group har signert en intensjonsavtale med et større energiselskap. – Dette er en gamechanger, sier Kyoto-sjefen.

Publisert 20. apr. 2023 kl. 08.54
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 157 ord
NYTT SAMARBEID: For Kyoto Group og adm. direktør Camilla Nilsson. Foto: Kristoffer Sandven

 

Kyoto Group og et fornybar energi-selskap har signert en intensjonsavtale om et samarbeid for å introdusere Kyotos løsninger for lagring av termisk energi for industrikunder, fremgår det av en melding torsdag.

– Dette er en gamechanger for Kyoto, sier Camilla Nilsson, adm. direktør i Kyoto Group.

– Det passer perfekt inn i vår strategi om samarbeid med energiselskaper, og dette selskapet er en global leder innen fornybar energi med svært ambisiøse mål og investeringsplaner. Firmaet har identifisert industriell varme som et sentralt investeringsområde og har en enorm base av industrikunder som vil tjene på å kombinere vind- og solkraft med lagring av termisk energi, sier hun.

Selskapet, som er et av verdens største elektrisitetselskaper etter markedsverdi, planlegger å markedsføre Kyotos Heatcube-løsning for termisk energilagring som grønn industriell varme og vil kjøpe Heatcubes fra Kyoto for å tilby «heat as a service» (HaaS) til kunder. Kyoto vil da tilby tjenester knyttet til Heatcube under en serviceavtale.

(TDN Direkt)