<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Sikret potensiell milliardkontrakt

Oljeserviceselskapet Subsea 7 har blitt tildelt en storkontrakt i Mexicogolfen. 

Publisert 2. mai 2023 kl. 08.31
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 147 ord
NY KONTRAKT: Adm. direktør John Evans i Subsea 7. Foto: Ivan Kverme

 

Subsea 7 melder tirsdag morgen om en «betydelig» kontrakt i Mexicogolfen, et begrep oljeserviceselskapet definerer som mellom 50 til 150 millioner dollar. I dagens valuta tilsvarer det mellom 536 og 1.607 millioner kroner.

Oppdragsgiver er LLOG Exploration Offshore for Salamanca-prosjektet, som inkluderer feltene Leon og Castilla.

Kontraktsomfanget inkluderer installasjon av tre undervannsrørledninger, i tillegg til design og fabrikasjon av undervannsstrukturer. Undervannsutbyggingen vil bestå av to rørledningssystemer for Leon-feltet, og ett rørledningssystem for Castilla-feltet. Rørledningene vil produsere og strømme fra brønnstedets PLET-er til Salamanca FPS i dybder fra 1800 til 2000 meter.

Prosjektledelse og prosjektering vil starte umiddelbart på Subsea 7 sitt kontor i Houston i Texas, med offshore-aktivitet forventet å begynne i 2024.

– Vi er glade for muligheten til å jobbe tett og åpent med LLOG om denne fartsfylte greenfield-utviklingen. Våre styrke som samarbeidspartner og allsidigheten til flåten vår vil være avgjørende for å sikre forutsigbar, sikker og rettidig prosjektleveranse, sier visepresident Craig Broussard.