<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Reach sikret havvindkontrakt

Reach Subsea skal levere tjenester til et stort fornybar energiselskap det neste halvåret. 

  Publisert 2. mai 2023 kl. 11.22
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 164 ord
  PÅ JOBB: «Deep Cygnus» som drives av Reach Subsea.  Foto: HAV GROUP

  REACH

  Reach Subsea, som leverer data- og undervannstjenester for havbaserte industrier, er blitt delt en kontrakt på fem måneder pluss opsjoner med et stort fornybar energiselskap for levering av tjenester knyttet til offshore vind, opplyser selskapet i en melding tirsdag. 

  Undervannsfartøyet «Deep Cygnus» vil bli brukt på prosjektet, som vil starte i begynnelsen av mai i år. Med denne avtalen har «Deep Cygnus» sikret seg en betydelig kontraktsdekning for 2023-sesongen.

  – Offshore vindmarkedet vil være en stor driver for Reach Subsea i årene som kommer, og veksten har akkurat begynt, sier konsernsjef Jostein Alendal i Reach Subsea.

  Reach Subsea signerte i fjor sommer en avtale om bruk av «Deep Cygnus» i fire år med opsjon på forlengelse i ett år.

  – Den langsiktige «Deep Cygnus»-charteren er en del av vår strategi for å sikre betydelig kapasitet av høy kvalitet for de kommende årene, i forkant av voksende etterspørsel etter tjenestetilbudene våre både i fornybar- og olje- og gassegmentene i årene som kommer, sier Alendal.