<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Knallrødt i Prosafe

Ytterligere kapital vil være nødvendig for å motvirke brudd på låneavtalen, melder Prosafe.

Publisert 10. mai 2023 kl. 16.46
Oppdatert 10. mai 2023 klokken 16.49
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 105 ord
LA FREM TALL: CEO Jesper Kragh Andresen i Prosafe.  Foto: Iván Kverme

 

Prosafe fikk et EBITDA-resultat på minus 6,4 millioner dollar i første kvartal 2023, mot 4,8 millioner dollar samme kvartal året før. Driftsresultatet var på minus 13,9 millioner dollar, mot et negativt driftsresultat på 2,4 millioner dollar for et år siden.

Prosafe hadde en likviditetsreserve på 74,6 millioner dollar ved utgangen av kvartalet.

«Ytterligere kapital vil være nødvendig for å motvirke brudd på låneavtalen og potensielt likviditetsunderskudd fra tredje kvartal/fjerde kvartal 2023. Generalforsamlingen har gitt styret fullmakt til å hente ytterligere kapital og styret er trygg på at ytterligere kapital kan hentes inn i forkant av den potensielle underskuddet i tredje kvartal», heter det i rapporten.

TDN Direkt