<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Oljelagrene i USA øker mer enn ventet

I løpet av forrige uke økte oljelagrene i USA med 5,9 millioner fat.

Publisert 12. juli 2023 kl. 16.35
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 65 ord
MER PÅ LAGER: Oljelagrene i USA øker. Foto: Bloomberg

Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene økte med 5,9 millioner fat til 458,1 millioner fat i forrige uke. Ifølge TDN Direkt var det ventet en oppgang på 0,5 millioner fat.

Bensinlagrene var uendret mens destillatlagrene økte med 4,8 millioner fat. Det var ventet at bensinlagrene skulle falle med 0,7 millioner fat og at destillatlagrene skulle falle med 0,3 millioner fat.