<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Oljelagrene i USA stiger mer enn ventet

I løpet av forrige uke økte oljelagrene i USA med 5,9 millioner fat.

  Publisert 9. aug. 2023 kl. 16.59
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 68 ord
  MER PÅ LAGER: Oljelagrene i USA øker. Foto: Bloomberg

  Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene økte med 5,9 millioner fat til 445,6 millioner fat i forrige uke. Ifølge TDN Direkt var det ventet en oppgang på 0,6 millioner fat.

  Bensinlagrene falt med 2,7 millioner fat mens destillatlagrene falt med 1,7 millioner fat. Det var ventet at bensinlagrene skulle falle med 0,8 millioner fat og at destillatlagrene skulle øke med 0,6 millioner fat.