<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Oljelagrene i USA faller mye mer enn ventet

I løpet av forrige uke falt oljelagrene i USA med 10,6 millioner fat.

Publisert 30. aug. 2023 kl. 17.19
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 68 ord
MINDRE PÅ LAGER: Oljelagrene i USA krymper. Foto: Bloomberg

Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene falt med 10,6 millioner fat til 422,9 millioner fat i forrige uke. Ifølge TDN Direkt var det ventet en nedgang på 3,3 millioner fat.

Bensinlagrene falt med 0,2 millioner fat mens destillatlagrene økte med 1,2 millioner fat. Det var ventet at bensinlagrene skulle falle med 0,9 millioner fat og at destillatlagrene skulle øke med 0,2 millioner fat.