<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Aker Solutions er voldsomt i støtet

Aker Solutions-aksjen har steget spinnville 16-gangeren siden bunnen i 2020, og som investor kan man få høydeskrekk av mindre. Aksjen prises nå på linje med peers, men selskapet er voldsomt i støtet, og mye tyder på at selskapet også kommende kvartaler leverer bedre enn konsensus. 

Publisert 14. sep. 2023 kl. 13.16
Lesetid: 4 minutter
Artikkellengde er 859 ord
Joint venture: Aker Solutions, SLB (Schlumberger) og Subsea 7 lanserte i fjor planer om et joint venture innen subsea. Fra venstre: John Evans, CEO Subsea 7, Kjetel Digre, CEO Aker Solutions, Øyvind Eriksen, President & CEO Aker ASA, Olivier Le Peuch, CEO SLB, Don Sweet, President SLB OneSubsea Foto: Aker Solutions