<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Argeo-sjefen tror på femdobling

Publisert 2. okt. 2023 kl. 19.30
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 193 ord
Argeo-sjefen med høye mål
02.10.2023 Argeo meldte om et strategisk samarbeid i forrige uke og mandag meldte det om en viktig kontrakt med et av de store olje- og gasselskapene. Adm.dir. Trond. F. Crantz sikter høyt og sa blant annet at de skal bli store på seismikk.

 

Argeo meldte om et strategisk samarbeid i forrige uke og mandag meldte selskapet om en viktig kontrakt med et av de store olje- og gasselskapene. 

Adm.dir. Trond. F. Crantz har vekstambisjoner og lover blant annet de skal bli store på seismikk. Han tror også børsverdien skal kraftig opp.

- Det er veldig lett å se for seg en fire- eller femdobles - på kort tid. Så det er vår ambisjon, sa han blant annet.

Crantz sammenligner Argeo med deler av Dof, der han ser ganske mange likheter. Han nevner også Deep Ocean og Reach Subsea.

- Det er selskaper man kan sammenligne seg med, men som ligger langt foran oss i løypen. Men så vil jeg også si at vi har betydelig større oppside, småler han. 

Selskapet tapte 76 millioner kroner i fjor og hadde et underskudd på 50 millioner kroner i første halvår 2023. Crantz vil ikke være med på at de vinner kontrakter ved å underby alle, og håper at de skal klare å gå med overskudd allerede i 2024.

Argeo-aksjen ble dagens vinner på Oslo Børs mandag, og er i tillegg årets vinner så langt i år.

Se hele intervjuet med Trond Crantz i videoruten i toppen.