<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Oljelagrene i USA øker mer enn ventet

I løpet av forrige uke økte oljelagrene i USA med 8,7 millioner fat.

Publisert 22. nov. 2023
Oppdatert 22. nov. 2023
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 100 ord
MER PÅ LAGER: Oljelagrene i USA øker. Foto: Bloomberg

Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene økte med 8,7 millioner fat til 448,1 millioner fat i forrige uke. Ifølge TDN Direkt var det ventet en økning på 1,2 millioner fat.

Bensinlagrene økte med 0,7 millioner fat mens destillatlagrene falt med 1,0 millioner fat. Det var ventet at bensinlagrene skulle falle med 0,2 millioner fat og at destillatlagrene skulle falle med 0,8 millioner fat.

Onsdag ettermiddag ble det klart at helgens Opec-møte flyttes til torsdag i neste uke. Analytiker Ole-Rikard Hammer i Arctic Securities mener nyheten vil tolkes som at det er store interne problemer i kartellet.