<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Oljelagrene i USA faller mer enn ventet

I løpet av forrige uke falt oljelagrene i USA med 4,6 millioner fat.

Publisert 6. des. 2023 kl. 16.41
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 68 ord
MINDRE PÅ LAGER: Oljelagrene i USA krymper. Foto: Bloomberg

Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene falt med 4,6 millioner fat til 445,0 millioner fat i forrige uke. Ifølge TDN Direkt var det ventet en nedgang på 1,4 millioner fat.

Bensinlagrene økte med 5,4 millioner fat mens destillatlagrene økte med 1,3 millioner fat. Det var ventet at bensinlagrene skulle øke med 1,0 millioner fat og at destillatlagrene skulle øke med 1,0 millioner fat.