<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Oljelagrene i USA øker

I løpet av forrige uke økte oljelagrene i USA med 1,3 millioner fat.

Publisert 10. jan. 2024 kl. 16.42
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 68 ord
MER PÅ LAGER: Oljelagrene i USA øker. Foto: Bloomberg

Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene økte med 1,3 millioner fat til 432,4 millioner fat i forrige uke. Ifølge TDN Direkt var det ventet en nedgang på 0,7 millioner fat.

Bensinlagrene økte med 8,0 millioner fat mens destillatlagrene økte med 6,5 millioner fat. Det var ventet at bensinlagrene skulle øke med 2,5 millioner fat og at destillatlagrene skulle øke med 2,4 millioner fat.