<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ned over 50 prosent – hva nå?

TGS-aksjen har nå falt over 50 prosent fra toppen, brutt den stigende trenden og utløst en serie salgssignaler.

Publisert 9. feb. 2024 kl. 14.49
Oppdatert 9. feb. 2024 klokken 14.56
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 137 ord
TGS-aksjen ned 50 prosent
TGS-aksjen brøt den stigende hovedtrenden i fjor sommer, men etter å ha stanget inn igjen i trenden et par ganger i løpet av høsten snudde aksjen videre ned. Fallende trendlinjer i toppen av RSI-chartet signaliserte lavere stigningstakt og aksjen utviklet en fallende trend. Aksjen har falt over 50 prosent fra toppen og ligger under midtlinjen i den fallende trenden. RSI har dykket ned i et svakt oversolgt område under 30 flere ganger den siste måneden. For å snu tendensen må RSI snu opp og bryte den fallende trendlinjen og 50-nivået. Det vil i så fall signalisere økende stigningstakt og kanskje bidra til en vending i hovedchartet, på dagens nivå eller ned mot bunnen i den fallende trenden.

TGS-aksjen brøt den stigende hovedtrenden i fjor sommer. Etter å ha stanget inn igjen i trenden et par ganger i løpet av høsten, snudde aksjen videre ned. Fallende trendlinjer i toppen av RSI-chartet signaliserte lavere stigningstakt og aksjen utviklet en fallende trend. 

RSI har dykket ned i et svakt oversolgt område under 30 flere ganger den siste måneden. For å snu tendensen må RSI snu opp og bryte den fallende trendlinjen og 50-nivået. Det vil i så fall signalisere økende stigningstakt og kanskje åpne for en vending i hovedchartet, på dagens nivå eller i området ned mot bunnen i den fallende trenden.

Se hele den tekniske analyse i videoruten over.

Flere tekniske analyser

Denne kommentaren skal ikke anses som investeringsrådgivning og Finansavisen er ikke ansvarlig for eventuelle tap som måtte oppstå som følge av investeringer foretatt på basis av denne kommentaren.