<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Oljelagrene i USA faller

I løpet av forrige uke falt oljelagrene i USA med 1,5 millioner fat.

Publisert 17:09 13. mars 2024
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 68 ord
MINDRE PÅ LAGER: Oljelagrene i USA krymper. Foto: Bloomberg

Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene falt med 1,5 millioner fat til 447,0 millioner fat i forrige uke. Ifølge TDN Direkt var det ventet en oppgang på 1,3 millioner fat.

Bensinlagrene falt med 5,7 millioner fat mens destillatlagrene økte med 0,9 millioner fat. Det var ventet at bensinlagrene skulle falle med 1,9 millioner fat og at destillatlagrene skulle øke med 0,2 millioner fat.