<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Oljelagrene i USA faller

I løpet av forrige uke falt oljelagrene i USA med 2,0 millioner fat.

Publisert 15:43 20. mars 2024
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 78 ord
MINDRE PÅ LAGER: Oljelagrene i USA krymper. Foto: Bloomberg

Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene falt med 2,0 millioner fat til 445,0 millioner fat i forrige uke. Ifølge TDN Direkt var det ikke ventet noen endring i lagertallene. 

Bensinlagrene falt med 3,3 millioner fat mens destillatlagrene økte med 0,6 millioner fat. Det var ventet at bensinlagrene skulle falle med 1,4 millioner fat og at destillatlagrene skulle falle med 0,1 millioner fat.