<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Milliardkontrakt for Trøim & Midelfart-favoritt

Tor Olav Trøim og Celina Midelfart kan smile etter en fersk milliardkontrakt til Borr Drilling. De har også Christen Sveaas med på laget. 

Publisert 9. apr.
Oppdatert 9. apr.
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 171 ord
OPPTUR: Celina Midelfart og Tor Olav Trøim. Foto: Eivind Yggeseth

Borr Drilling har fått nye kontraktsforpliktelser for tre av sine jekk-opp-rigger (Prospector 1, Gunnlod og en rigg som ikke er bestemt ennå). 

Kontrakten er på totalt 820 dager og 158,6 millioner dollar – 1,7 milliarder kroner – i kontraktsinntekter, inkludert kompensasjon for  mobilisering og demontering.

I Nordsjøen er flere kontrakter sikret som totalt utgjør 250 dager av ordrereserven som startet i mars 2024. I Sørøst-Asia har selskapet sikret en kontrakt til én brønn, med en forventet varighet på 90 dager, som vil begynne i mai 2024.

En ikke-offentliggjort kunde har også utstedt et bindende tildelingsbrev for en borekampanje som er forventet å starte mellom fjerde kvartal 2024 og første kvartal 2025, med en estimert varighet på 480 dager.

Tor Olav Trøim er grunnlegger av selskapet og sitter på 6,1 prosent av selskapet til en verdi av over 1 milliard kroner. Celina Midelfart eier også aksjer for 300 millioner kroner i selskapet. Christen Sveaas har aksjer til en verdi av 64,8 millioner kroner i riggaksjen.