<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Oljelagrene i USA øker mer enn ventet

I løpet av forrige uke økte oljelagrene i USA med 5,8 millioner fat.

Publisert 16:47 10. apr. 2024
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 68 ord
MER PÅ LAGER: Oljelagrene i USA øker. Foto: Bloomberg

Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene økte med 5,8 millioner fat til 457,3 millioner fat i forrige uke. Ifølge TDN Direkt var det ventet en oppgang på 2,4 millioner fat.

Bensinlagrene økte med 0,7 millioner fat mens destillatlagrene økte med 1,7 millioner fat. Det var ventet at bensinlagrene skulle falle med 1,3 millioner fat og at destillatlagrene skulle falle med 1,2 millioner fat.