<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Oljelagrene i USA faller mer enn ventet

I løpet av forrige uke falt oljelagrene i USA med 3,4 millioner fat.

Publisert 10. juli

Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene falt med 3,4 millioner fat til 445,1 millioner fat i forrige uke. Ifølge TDN Direkt var det ventet en nedgang på 3,0 millioner fat.

Bensinlagrene falt med 2,0 millioner fat mens destillatlagrene økte med 4,9 millioner fat. Det var ventet at bensinlagrene skulle falle med 0,5 millioner fat og at destillatlagrene skulle øke med 0,5 millioner fat.

Onsdag ettermiddag omsettes et fat nordsjøolje for 84,61 dollar, ned 0,1 prosent, mens WTI-oljen omsettes for 81,60 dollar, opp 0,2 prosent.