<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
+ mer
Intensjonsavtale: 5. januar i år signerte Anders Opedal, konsernsjef i Equinor, og Markus Krebber, CEO i RWE, en intensjonsavtale om samarbeid innen energisikkerhet og dekarbonisering. I bakgrunnen visekansler Robert Habeck og Jonas Gahr Støre. Ole Berg-Rusten / NTB

Blått hydrogen blir turboen i EUs energiomstilling

Blått hydrogen basert på norsk naturgass kan komme til å spille en nøkkelrolle i EUs energiomstilling. For Norge kan inntektene bli enorme, og en satsing kan sikre arbeidsplasser og inntekter på gassen også etter at EU blir grønt. Men dette er ikke uproblematisk. 

Publisert 8. sep. 2023 kl. 06.15
Oppdatert 8. sep. 2023 klokken 09.21
Lesetid: 11 minutter
Artikkellengde er 2527 ord