<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

– Inflation Reduction Act overlever Joe Biden

Publisert 8. sep. 2023 kl. 18.24
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 73 ord
08.09.2023 Position Green er ute med sin 6. ESG 100-kåring av hvordan de største skandinaviske selskapene egentlig leverer når det kommer til bærekraftsrapportering. Vi får besøk i studio av styreleder Joachim Nahem og Jan Erik Saugestad, adm. dir. for Storebrand Asset Management. Vi diskuterer nye krav selskapene må etterleve, hvorfor oljeselskap kan score bra på ESG-rapportering og hvorfor IRA-loven i USA med alle sine grønne subsidier trolig overlever, selv om demokratene skulle miste makt i Washington.

Position Green er ute med sin 6. ESG 100-kåring av hvordan de største skandinaviske selskapene egentlig leverer når det kommer til bærekraftsrapportering. 

Vi fikk besøk i studio av styreleder Joachim Nahem og adm. dir. Jan Erik Saugestad i Storebrand Asset Management. 

Vi diskuterte nye krav selskapene må etterleve, hvorfor oljeselskap kan score bra på ESG-rapportering og hvorfor IRA-loven i USA med alle sine grønne subsidier trolig overlever, selv om demokratene skulle miste makt i Washington.