<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Skalering er nøkkelen nå

Klimagassutslippene i verden må ned, og det haster. Dessverre finnes det ingen enkeltløsning for å nå målet om netto nullutslipp innen 2050. Men det vi vet er at karbonfangst og -lagring vil være en nødvendig del av verktøykassen, som den eneste teknologien som muliggjør både karbonreduksjon og karbonfjerning.

Publisert 13. sep. 2023 kl. 11.05
Lesetid: 3 minutter
Artikkellengde er 558 ord
Standardiserte løsninger: Aker Carbon Capture skal levere den modulære og standardiserte Just Catch™-løsningen til Twences avfallsforbrenningsanlegg med energigjenvinning i Hengelo, Nederland. Anlegget er utviklet med en kapasitet til å fange 100.000 tonn CO2 pr. år og skal overleveres innen utgangen av året. Foto: Aker Carbon Capture