<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Børsmorgen: Telenors nye planer, flere resultatvarsler og Robert Næss som gjest

  Publisert 20. sep. 2022 kl. 10.12
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 39 ord
  Robert Næss om resultatvarsler og Telenor-planer
  Vi har med oss investeringsdirektør Robert Næss i Nordea. Han deler sitt førsteinntrykk av Telenors nye planer og hvordan han leser de mange resultatvarslene som har kommet fra selskaper rundt i verden.

  Telenor vurderer å børsnotere virksomheten i Asia, Ford sender resultatvarsel og Oslo Børs stiger etter mange dager med fall. Vi har med oss aksjekommentator Karl Johan Molnes og investeringsdirektør Robert Næss i Nordea. 

  Lyden er dessverre litt dårlig på gjesten.