<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Børsmorgen: Bilfrakt i farta, Kapital 400 og bankaksjer som en rentesikring

Publisert 23. sep. 2022 kl. 13.42
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 71 ord
23.09.2022 Er bank- og finansaksjer en lun og trygg havn i en verden med stigende renter? Vi spør analytiker Håkon Astrup i DNB Markets som gjester studio. Vi får også besøk av konsernsjef Georg Whist i Gram Car Carrier, som siden børsnoteringen i januar har hatt en voldsom børsoppgang. Hvor lenge kan oppturen vare? Vi snakker også om SAS-boten fra Nasdaq, tilbakekjøpet til Hydro og kontrakten til Norsk Solar med aksjekommentator Karl Johan Molnes

Er bank- og finansaksjer en lun og trygg havn i en verden med stigende renter? Vi spør analytiker Håkon Astrup i DNB Markets som gjester studio. 

Vi får også besøk av konsernsjef Georg Whist i Gram Car Carrier, som siden børsnoteringen i januar har hatt en voldsom børsoppgang. Hvor lenge kan oppturen vare? 

Vi snakker også om SAS-boten fra Nasdaq, tilbakekjøpet til Hydro og kontrakten til Norsk Solar med aksjekommentator Karl Johan Molnes.