<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

– Hadde vært greit for Schibsted å få bittelitt mer cash på konto

Publisert 24. nov. 2022 kl. 10.30
Oppdatert 24. nov. 2022 klokken 10.33
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 58 ord
24.11.2022 Adevinta-kursen har vært et lodd på sine egne og Schibsteds aksjonærer siden sensommeren i fjor. Aksjesjef Frederik Lunde i Carnegie deler sitt syn på hva de kan gjøre med Adevinta-aksjene sine og hvordan det egentlig går med Adevinta. Vi snakker også om oljeserviceaksjene nå som både Shell og Equinor har lagt to store prosjekter på is.

Adevinta-kursen har vært et lodd på sine egne og Schibsteds aksjonærer siden sensommeren i fjor. Aksjesjef Frederik Lunde i Carnegie deler sitt syn på hva de kan gjøre med Adevinta-aksjene sine og hvordan det egentlig går med Adevinta. 

Vi snakker også om oljeserviceaksjene nå som både Shell og Equinor har lagt to store prosjekter på is.

Se hele sendingen her